Chill lördag

Medans alla är på fest sitter jag hemma i min ensamhet och lyssnar på Justin Bieber. HIHIHIHI. Busiiigt!
Påtal om ingenting så tror jag att jag är allergisk mot elektricitet eller så gillar den mig bara inte. Tex när jag ska göra popcorn i micron (random) så får jag ALLTID en stöt det är asläskigt. Det är likadant med mina hörlurar, efter att jag har lyssnat på musik i kanske 10 min så får jag värsta stöten. Fett knas kalas! Jäjä what to do..
 
en bild på mig när jag fejk skrattar :)
 

Let's go crazy crazy till we see the sun

 
mobba mig inte.

Keep calm and drink te

Ostmacka, banana, te och disneychannel


Nu drar vi till teatern


Study time

Ser väääldigt glad ut på bilderna, fast glad är nog det minsta jag är just nu.. Jag och plugga går inte ihop.

Ja jag nös på sista bilden


HEJ

jag e bög

haah gay

Hejsan, idag har jag för det mesta flyttat över mina saker från mitt gamla rum till mitt nya. Sen var jag med Emelie, Julia och Kajsa en stund och fikade. Snart ska jag till mikkkis!

ÄNTLIGEN FREDAG

 Skolan flöt på, älskar fredagar! Sen hade jag fys träning och sen is. Nu ska jag bara chilla och kolla på film.

Smiiiiiile

You haven't lost your smile at all, it's right under your nose. You just forgot it was there.

GLÖM INTE KOLLLAA

http://b33lla.tumblr.com

Torsdaaaag

Hejhopp. Skolan var så seeeeeg idag! När man trodde att dagen var slut så hade vi 2 lektioner till. Ush gillar verkligen inte torsdagar. Sen stack jag på konfa och har precis lagat mat till mig själv, tror jag bode bli kock! Har även pluggat lite smått. Ni hör ju hur tråkig min dag har varit..Men imorgon är det fredag wooop wooop. Ska på träning efter skolan och sen ska jag nog till Mikaela en sväng. Får se. Aja ha en bra torsdag.

Onsdag

Bara torsdag kvar sen är det fredag!! 
 
Skolan idag var askalas! Sen åkte jag och vaccinerade mig, det gjorde inte alls ont faktiskt var tvungen att fråga om hon äns hade tagit den! Sen åkte jag och tränade och det gick faktiskt också bra. Efter det hade ja utvecklingsamtal lite om mina mål med konståkningen och så och det gick också bra. Haha bra dag eller vad sägeer ni haha. Nu ska jag sätta på en film och sen nana! Ska upp tidigt imorgon för jag går alltid upp 20 min innan skolan börjar, not good. Aja godnatt
 
 
En fin bild på en häst

-en bögig text-


Helgen måndag och tiiisdag

Fredag: Skolan flöt väl på (kommer inte ihåg så mycket) Kvällen spenderades i Sandrsbro. Sen vandrade vi hem till Linnea och så kollade vi på skräckfilm och sen somnade vi.
Lördag: Jag och Kajsa gick hem från Linnea och sen packade jag ihop mina grejer och åkte till skåne med min fader och moder. Våra kusiner har skaffat en hund och den var så liten och sööööt! Sen sov vi hos måmå och måfa.
Söndag: Vi åkte hem ganska tidigt sen åkte vi till ikea och shoppade loss.. jk. Jag köpte ett ljus och köttbullar haha det var pretty much it. Vi skulle köpa saker till min bror Axl. När vi kom hem så hjälpte vi han att flytta. Sen gjorde jag lite läxa och gick och la mig.
Måndag: Kommer inte ihåg (måste vara senil eller något..) Hade iallfall skridskoskola efter och det var ett barn som ville äta mig.. Först ville han hugga mig med ett svärd och sen äta mig.. japp.
Tisdag: Vanlig dag idag, vi sprang 3.5 km idag på idrotten och det var inte direkt det roligaste.. Sen var även sista lektionen inställt så jag och Mikaela cyklade och köpa dricka och sen cyklade vi hem till henne och bakade brownies (för vi är random) Sen stack vi på teater och nu är jag hemma!
Imorgon ska jag vaccinera mig, ohgod


I bilen


Till Åhus!

Hejhej. Sitter och laddar ner en massa musik för jag åker till Åhus ikväll. Mina kusiner har skaffat en hund! Woop wooop. Ska fortsätta nu :D
 
Bilder från i veckan










So




Bara för att vi är klara med alla so frågor så nu får vi chilla! woop woop Sen blir det skoljoggen.

Livet flyter på som det ska ..typ

t,






I´m really not

fake it till you make it 

Godnatt

Ska gå och lägga mig nu och kolla på New girl för att jag ska kunna gå upp halv 3 inatt och kolla på mtv music awards.
Kommer inte palla..haha
Ska även till denna fina flick imön!

Check it out

http://b33lla.tumblr.com/
http://b33lla.tumblr.com/
http://b33lla.tumblr.com/'
http://b33lla.tumblr.com/
 
 

SKOLAA


hihihih

I love it

Hejsan har äntligen fått igång internet igen efter allt strul..

Idag var jag först på cheerleading utagning och det gick bra typ. Efter det hade vi kickoff med konståkningen och så övade vi på något random program som vi skulle visa för föräldrarna efteråt, jag och julia kom när det var bara 20 min kvar för cheerleadingen tog ett tag så vi fick inte öva på programmet så mycket så det gick ju som det gick det var inte direkt svårt.. Sen handlade jag lite tränings saker och sen drog jag hem. Tog en lååång dusch och nu ska jag sova! Godnatt!                        

Bilder från igååår.                                                                          


                                      


RSS 2.0